- и кандидатът им  за премиер Мария Габриел Мария Иванова

...
- и кандидатът им  за премиер Мария Габриел Мария Иванова
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Мария Габриел разговаря с ДПС

- и претендентът им  за министър председател Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова организират среща с представители на в Народното събрание. 

Консултациите, които инциирахме са за това нашия претендент за министър председател да показа своите цели. Заедно да тъсрим единодушие по тях. Да приказваме за опциите да формираме държавно управление. Това е първата задача, която би могла да реши политичексата рецесия и всички останали произлизащи от нея, съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. 

Ключовата дума на днешните ни срещи е разговор. Само по този начин можем да уточним какво е належащо на България. Имаме потребност от работещо държавно управление, което да носи отгвоорност. Вярвам, че всеки от нас е тук точно за това. Това заяви кандидатът за министър председател на ГЕРБ- Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР